Contact en Vraag & Antwoord

Heb je een vraag over de Ladies Night Run in Emmen? Mail naar info@ladiesnightrunemmen.nl. Je ontvangt binnen drie werkdagen antwoord.

Vraag & Antwoord

24 juni 2022; Wanneer ontvang ik meer informatie over mijn deelname aan de Ladies Night Run Emmen op vrijdagavond 1 juli?
Op dinsdag 28 juni ontvangen alle deelneemsters een persoonlijke mail met daarin een link naar onze Deelnemersinformatie + gegevens over het ophalen van het startnummer.
Vanmiddag hebben wij naar alle deelneemsters die zijn ingeschreven voor zowel de LNRE als de 4 Mijl van Emmen overigens al een persoonlijke mail gestuurd.

24 juni 2022; Ik ben ingeschreven voor de Ladies Night Run Emmen en de 4 Mijl van Emmen. Wat nu?
Vanmiddag hebben wij naar alle deelneemsters die zijn ingeschreven voor zowel de LNRE als de 4 Mijl van Emmen een persoonlijke mail gestuurd.

24 juni 2022; Welk effect heeft het verplaatsen van de 4 Mijl van Emmen op mijn deelname aan de Ladies Night Run Emmen op vrijdagavond 1 juli?
Er zijn een paar, vooral positieve, wijzigingen ten opzichte van de oorspronkelijke opzet van de LNRE. Vandaag hebben wij   naar alle deelnemers van de LNRE een mail gestuurd om hen hierover te informeren. Hierbij sommen we alvast de wijzigingen op;
– In tegenstelling tot wat wij eerder hebben gecommuniceerd ga jij nu wandelen of hardlopen op een vast (afgezet) parcours van ongeveer 6 kilometen zal het geen zogeheten ‘
oriëntatieloop’ zijn. Jij start in woonwijk Delftlanden en de finish bevindt zich op het Raadhuisplein voor Club Limbo. In de Deelnemersinformatie vind jij informatie over de exacte startlocatie.
– Wij brengen jou met de bus naar de start. In de Deelnemersinformatie vind jij informatie over de opstapplek/-tijden.
– Jij kunt kiezen tussen twee startwaves; de 1ste is om 19.45 uur en de 2e om 20.00 uur. Je kunt dus altijd samen lopen met jouw vriendin(en).
– Langs het parcours staan ongetwijfeld veel toeschouwers die jou gaan aanmoedigen en van de nodige highfives voorzien.
– Ook ontvang jij ter hoogte van het Terra College in Noordbarge een heerlijk verfrissend bekertje water.
– Langs het parcours zal het nodige entertainment zijn.

23 juni 2022; Ik lees op Facebook dat de Ladies Night Run op dezelfde avond plaatsvindt als de 4 Mijl van Emmen. Wat nu?

Het zou goed kunnen dat jullie het bericht voorbij hebben zien komen dat de 4 Mijl van Emmen is verplaatst van 24 juni naar 1 juli. Dezelfde datum als waarop de Ladies Night Run Emmen gaat plaatsvinden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit vragen bij jullie oproept omdat jij je bijvoorbeeld voor beide evenementen hebt ingeschreven. 
Wij, MM4 Events, zijn organisator van beide evenementen. Wij informeren jou op vrijdag 24 juni over de opties die we jullie willen bieden. Het verplaatsen van de 4 Mijl van Emmen zal effect hebben op de Ladies Night Run Emmen, maar dit vooral een positief effect zijn. 

16 april 2022; Ik had voor de LNRE 2020/2021 een donatiepagina aangemaakt om geld op te halen voor Pink Ribbon. Wat gebeurt daar nu mee?
Alle aangemaakte pagina’s blijven actief voor de komende editie op vrijdagavond 1 juli 2022.

 

Namens de organisatie,

MM4 Events

 

 

Ready for a different Run?
UITSLAGEN