Deelnemersinformatie

Op vrijdagavond 5 juli 2024 is het zover, we mogen weer! Dan gaat de Ladies Night Run Emmen plaatsvinden.

Programma

Hardlopen 5 kilometer

Starten om 19.45 uur of 20.00 uur

Wandelen 5 kilometer

Starten om 19.45 uur of 20.00 uur

Belangrijke informatie voor jou als deelnemer:

Lees deze deelnemersinformatie daarom goed door!!

Optie 1 Hardlopen/Wandelen (€17,50)
Inschrijving gesloten!

Hiervoor krijg je het volgende:

Optioneel

Optie 2 Hardlopen/Wandelen incl. Highwine (€ 42,50)
Inschrijving gesloten!

Hiervoor krijg je het volgende:

Optioneel

Optie 3 Highwine (€ 25,-)
Inschrijving gesloten!

Voor als je niet kunt of wilt hardlopen/wandelen, maar wel graag samen met jouw vriendin(nen) wilt deelnemen aan de Highwine. Hiervoor krijg je het volgende:

Optioneel

Pink Ribbon & Ladies Night Run Emmen

De organisatie van de Ladies Night Run Emmen steunt Pink Ribbon. We hopen samen met alle deelnemers een zo groot mogelijk bedrag op te halen. Als organisatie maken wij sowieso € 2,00 per deelnemer over aan Pink Ribbon. Daarnaast willen we jou stimuleren om via onze support & donate pagina geld op te gaan halen voor Pink Ribbon.

Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel: een langer en beter leven voor iedere (ex)borstkankerpatiënt. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen in haar leven de diagnose borstkanker. Hoewel de overlevingskansen steeds beter zijn, sterven er in ons land dagelijks toch nog ongeveer 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte. En, er leven in ons land meer dan 150.000 mensen met de gevolgen van de ziekte. Meer geld voor onderzoek, is dus hard nodig.

Het geld dat met de Ladies Night Run Emmen wordt opgehaald, gaat naar onderzoeken en projecten gericht op het verbeteren van de behandeling, nazorg en de langetermijneffecten van de ziekte.

Doneren en fundraisen

We gaan samen bewegen voor het goede doel, Pink Ribbon. Tijdens de Ladies Night Run Emmen vragen we extra aandacht voor borstkanker en het onderzoek naar deze ziekte. In aanloop naar het evenement willen we met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor Pink Ribbon. Wil jij helpen dit doel te realiseren? Maak in 2 minuten jouw eigen donatiepagina aan. Ook als je wilt doneren kun je naar deze pagina gaan. Zoek dan naar de deelnemer aan wie jij wilt doneren, en doneer direct!

Mede namens Pink Ribbon alvast enorm bedankt!

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden

Ready for a different Run?
UITSLAGEN