MM4 & Pink Ribbon

Tijdens de Ladies Night Run Emmen lopen we we samen voor Pink Ribbon.

OverLeven met borstkanker

De behandeling van borstkanker heeft veelal blijvende gevolgen die doorgaans niet direct zichtbaar zijn, maar die een grote invloed hebben op het dagelijks leven van patiënten en hun omgeving. Zoals de vergrote kans op hart- en vaatziekten, onvruchtbaarheid en het moeten accepteren van een veranderd lichaam. Door meer onderzoek verbeteren behandelingen en kunnen de gevolgen en langetermijneffecten hiervan worden verminderd.

Doneren en fundraisen

We gaan samen bewegen voor het goede doel, Pink Ribbon. Tijdens de Ladies Night Run Emmen vragen we extra aandacht voor borstkanker en het onderzoek naar deze ziekte. In aanloop naar het evenement willen we met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor Pink Ribbon. Wil jij helpen dit doel te realiseren? Maak in 2 minuten jouw eigen donatiepagina aan. Ook als je wilt doneren kun je naar deze pagina gaan. Zoek dan naar de deelnemer aan wie jij wilt doneren, en doneer direct!

Mede namens Pink Ribbon alvast enorm bedankt!

Belangrijk! Wij houden ervan om transparant te zijn, dus ook over hoe wij, MM4 Events, omgaan met de financiën. Daarom vertellen we jou graag het volgende;

 

Ready for a different Run?
Inschrijving gesloten