Ladies Night Run Emmen

Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar ons enthousiasme blijft onveranderd! Samen maken we herinneringen die de wachttijd meer dan waard zijn!

De Ladies Night Run is de sportiefste én gezelligste vriendinnenavond van het jaar!’.

Het gaat deze avond niet om de snelste tijd, maar wel om het samen zijn. Na het sportieve deel ga je samen met jouw vriendin(nen) genieten van een heerlijke highwine op het terras van Tranquilo (gevestigd naast Club Limbo).

Tijdens de Ladies Night Run Emmen willen we extra aandacht vragen voor borstkanker en het onderzoek naar deze ziekte. We willen in aanloop naar het evenement met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor Pink Ribbon.

Afstand: +/- 6 km

De afstand van de Ladies Night Run Emmen is +/- 6 km. Als deelnemer kies je ervoor om te gaan wandelen of om te gaan hardlopen.

Parcours

Meer info volgt t.z.t.

Highwine

Ná inspanning is er tijd voor ontspanning. Kies er daarom bij jouw inschrijving voor om samen met jouw vriendin(nen) na afloop van het wandelen of hardlopen samen te genieten van een heerlijke highwine. We ontvangen jullie op het terras van Tranquilo in een heerlijke ambiance. Hier mogen jullie je (hard)loopschoenen uitschoppen en gaan genieten van een heerlijke highwine, gezelligheid en muziek! De highwine start om 20.30 en duurt tot 23.55 uur.

Met de highwine is de Ladies Night Run Emmen écht de sportiefste én gezelligste vriendinnenavond van het jaar!

Ready for a different Run?
UITSLAGEN