Ladies Night Run Emmen

Reserveer vrijdagavond 2 juli 2021 voor de Ladies Night Run Emmen. We gaan dan samen bewegen (wandelen en hardlopen) voor Pink Ribbon. De Ladies Night Run Emmen is de sportiefste én gezelligste vriendinnenavond van het jaar! Het gaat deze avond niet om de snelste tijd, maar wel om het samen zijn.

Samen in beweging voor het goede doel, Pink Ribbon. Na het sportieve deel ga je samen met jouw vriendin(nen) genieten van een heerlijke highwine bij Club Limbo! Tijdens de Ladies Night Run Emmen willen we extra aandacht vragen voor borstkanker en het onderzoek naar deze ziekte. We willen in aanloop naar het evenement met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor Pink Ribbon.

Afstand: 5 km

De afstand van de Ladies Night Run Emmen is 5 km. Als deelnemer kun je je inschrijven om te gaan wandelen of om te gaan hardlopen.

Highwine

Ná inspanning is er tijd voor ontspanning. Kies er daarom bij jouw inschrijving voor om samen met jouw vriendin(nen) na afloop van het wandelen of hardlopen samen te genieten van een heerlijke highwine. We ontvangen jullie bij Club Limbo in een heerlijke ambiance. Hier mogen jullie je (hard)loopschoenen uitschoppen en gaan genieten van een heerlijke highwine!

Met de highwine is de Ladies Night Run Emmen écht de sportiefste én gezelligste vriendinnenavond van het jaar!

Ready for a different Run?
Inschrijving gesloten